Kristiansand konsult arrangerer egen innendørs fotballcup i vinter, frem til medio februar. Til denne cupen er invitert lag bestående av innvandrere og flyktninger, samt lag med Søgnespillere. Cupen spilles hver torsdag fra kl. 19 til 21. Ring eller send en SMS for påmelding til fotballgruppen (tlf.: 98425083). Vi er behjelpelig med transport.


KK Fotball er sponset av:


HBAF (almennyttig stiftelse)                     Norsk Fotballtrenerforening                     Lund silketrykkeri                     Sportsprofil.


KK-CUP er fullbooket. Fotballcupen som vi arrangerer er helt fullbooket. Enda står det flere lag i kø, og vi jobber med saken. Vi forsøker å få sponset 1 time ekstra i Odderøyhallen, slik at vi kan ta imot alle som vil være med.

Vi har satt i gang en SPLEIS for å kunne leie Odderøyhallen 1 time ekstra hver uke. Får vi til det, får alle de lag som ønsker å bli med i cupen plass.


Dersom du kan tenke deg å bidra, følg linken nedenfor.

Fædrelandsvennen 15. desember 2021

FAKTABOKS KRISTIANSAND KONSULT:

Stiftet 11. mai 2021

Består av frivillige arbeidere

Jobber for å hjelpe mennesker som sliter

Holder alt fra foredrag til å ha diverse aktivitetsgrupper

Alle prosjekter og aktiviteter er gratis for deltakere

Jobber ut fra Island-modellen

Når vi av forskjellige grunner ikke kan treffes til trening, inviterer vi spillere med ut på kaffe og mat. Vi er også faste gjester ved Norsk Fotballtrenerforenings "Trenerkveld".