Fritid og andre prosjekter

 

 

 

Fotball

Kristiansand konsult har med minimum ett lag i bedriftsserien for fotball de to neste sesongene. Trening hver tirsdag kl. 20:30. Kamp hver torsdag. Ring eller send en SMS for påmelding til fotballgruppen (tlf.: 98425083). Vi er behjelpelig med transport. I KK Fotball møtes 16-26 spillere to ganger hver uke. Fotballgruppen er sponset av HBAF (almennyttig stiftelse) og Norsk Fotballtrenerforening.

 

 

Volleyball

Volleyball på Bystranda. Hver søndag (forutsatt oppholdsvær) kl. 18. SMS til 98425083.

 

 

Gitarkurs

Kurset underviser i teori og praktisk gitarspill etter gehør. To skoletimer, annenhver uke. Egen gitarlærer fra Kristiansand konsult. Flere års erfaring med gitarkurs for Aftenskolen. Påmelding per mail eller mobil.Musikk i eldreomsorg

Gitarkurset setter etterhvert opp en liten prosjektgruppe som jobber med kjente og kjære sanger for eldre mennesker. Gruppen vil besøke lokale omsorgsboliger, aktivitetssentre og sykehjem.

 

 

Styrketrening

Trening med instruktør fra Kristiansand konsult igangsettes før nyåret. Det blir praktisk undervisning med vektlegging av riktig trening for både nybegynnere og viderekomne i treningsstudio. Ta kontakt for påmelding via SMS eller mail.

 

 

Kampsport

Variert og utfordrende, dynamisk kroppslig trening; kickboksing m.m. Etableres først i Mandal og senere i Kristiansand. Pågående forhandlinger med treningsstudio. Egen instruktør fra Kristiansand konsult. Arrangement med kickboksing i Vågsbygd, medio november.

Kontakt for påmelding; SMS/mail.

 

 

Jakt, fiske og friluft

Eget opplegg for mennesker som er interessert i jakt, fiske og friluftsliv vil være på plass ganske snart. I denne gruppen gjøres også forberedelser til jegerprøve for den som har ambisjoner om dette. Instruktør: Medarbeider og nestleder i KKs styre.

 

 

Kaffeslabberas

Vi møtes på en av byens kaféer et par tre ganger i måneden. Her skravler, babler og jabber vi så lenge vi gidder. Tidspunkt avtales mellom hver gang. Kristiansand konsult ordner med kaffe eller te. SMS til 98425083.


 

 

Selvhjelpsgrupper

Kristiansand konsult jobber med opprettelse av flere selvhjelpsgrupper.Ungdom og unge voksne

Det arbeides med konkret tilrettelegging for ungdom og unge voksne i eget opplegg.          

                  Alle våre prosjekter og grupper er gratis for deltakere. Vi tilbyr transport for de som måtte ha behov for det.

                  Det handler om å skape fine hverdager og gode øyeblikk. Hvem som helst kan være med!

I Kristiansand konsults grupper skal det svært mye til å føle seg stigmatisert. Vi har tro på det å komme seg litt vekk fra sykdoms- og problemprat, tilbake til normalen, hele mennesket. Alle Kristiansand konsults tilbud og treff kjennetegnes av mangfold. Respekt for forskjellighet og egenart. Erkjennelse av at vi mennesker består i - og av - mer enn den ene bristen vi stadig konsentrerer oss om. Folk som sliter - tror vi - har godt av å komme seg inn i vanlige sosiale sammenhenger. I våre prosjekter deltar murere side om side med høyskole-utdannede, arbeidssøkende, rusavhengige, innvandrere,  folk som sliter psykisk m.m. Hit ønsker vi alle velkommen! Sånn får vi gode rollemodeller og et godt miljø, hvor alle respekterer hverandre.Alle våre aktiviteter er kostnadsfrie for den enkelte. Vi gjør også oppmerksom på at nivået i alle våre sportslige aktiviteter er svært varierende. Enkelte av våre fotballspillere har f.eks. aldri tidligere vært interessert i fysisk bevegelse, fotball og sport, mens andre igjen har vært toppspillere i tredjedivisjon. Her er vi på samme lag, uansett nivå.